NİĞDE / MERKEZ - Dündarlı 100.Yıl Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşımızın Kabulü Kutlandı.

Okulumuzun Harezmi eğitim modeline başvurusu onaylandı.

Eyl

Bursluluk sınavı sonuçları 22 Eylül Cuma günü açıklandı. Sınava giren öğrecilerimizden Sudenaz Çıkan ve Osman Efe İnli bursluluğu almaya hak kazandı. Okul yönetimi ve öğretmenler olarak öğrencilerimize madalya ve hediyeleri törenle takdim edildi. Bize bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz.

Tem

2023 Lgs yerleştirme sonuçlari bugün açıklandı. Dündarli 100.Yıl Ortaokulu bugün güzel bir haberle güne başladı. 8/A sınıfı öğrencilerimizden Fatma Savaş Niğde Fen Lisesi'ne yerleşti. Dündarlı Kasabası Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kamar başarılı öğrencimizi makamında kabul ederek ödül takdim etti. Okulumuz olarak öğrencimize, onu yeriştiren ailesine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Sonuçlarını merak eden öğrencilerimiz https://www.meb.gov.tr/ adresinden öğrenebilirler.

Haz

2022-2023 yılının son gününde karnelerimizi dağıttık. Belirli kategorilerdeki şampiyonlarımıza madalyalarını verdik. Bunun yanı sıra Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ersin Tek rehberliğinde öğrencilerimizin kıymetli çalışmalarını okul bahçemizde sergiledik. Bir eğitim-öğretim yılının sonuna gelmenin buruk sevinciyle herkese iyi tatiller diliyoruz...

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Büyük Millet Meclisinin açılışı ile beraber Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1921'de Milli Bayram olarak kutlanmaya başladı.

Dündarli 100.Yıl Ortaokulu olarak bizde Fen Bilimleri öğretmenimiz Dudu Muğlu koordinatörlüğünde bu kutlu günü çoşkuyla kutladık. Başta öğretmenimiz olmak üzere görevli  öğretmenlerimizin emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale cephesinde alınan galibiyet dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirmiş ve yüce Türk milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kere daha gözler önüne sermiştir. Çanakkale Cephesi'nin Anadolu halkına verdiği azim, umut ve kararlılık Kurtuluş Savaşı'nın meşalesini de ateşlemiştir. Dündarlı 100.Yıl ekibi olarak bu önemli günü çoşkuyla kutladık. Bu özel günde öğrencilerimizi hazırlayarak güzel eserler çıkaran Türkçe öğretmenimiz Menekşe Çavdar'a teşekkür ederiz.

Mrt

Dünya Pi Gününü okulumuzda tüm çoşkuyla kutladık. Bu gün kapsamında Pi sayısını ezberleme yarışması, en iyi pano hazırlama yarışması ve en iyi maske tasarım yarışması yaptık. Bu süreci yöneten okulumuzun Matematik Öğretmenleri Büşra Kaya ve Uğurcan İlgi'ye teşekkür ederiz.

Haz

Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, uygulama sayesinde Kadın Acil Destek İhbar Sistemi'ne ulaşabiliyorlar. KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri birazda olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Biz de Dündarlı 100.Yıl Ortaokulu olarak kadın velilerimizi bilgilendirmek amacıyla tiyatro gösterisi düzenledik. Tiyatro gösterisinde emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Menekşe Çavdar ve Matematik Öğretmenimiz Büşra Kaya ve sevgili öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Haz

Çanakkale Cephesi'nin Anadolu halkına verdiği azim, umut ve kararlılık Kurtuluş Savaşı'nın meşalesini de ateşlemiştir. Çanakkale, Türk ulusunun bağımsızlık ve hürriyet söz konusu olduğunda ne denli kararlı ve kahraman olduğunu sonsuza dek anımsatacak bir "anıtcephe" dir. Bizde Dündarlı 100.Yıl Ortaokulu olarak 107.yılını onur ve gururla kutladık. Bu süreçte bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Dündarlı Belediye Başkanı Mustafa Kamar'a, Okul Müdürümüz Ahmet Eryiğit'e ve Okul Müdür Yardımcımız Zeki Erdoğdu'ya sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca tiyatromuzun mimarı Menekşe Çavdar'a, dekor ve dizayn için de Ersin Tek'e, tiyatronun kostüm ve makyajı için Dudu Muğlu'ya ve Büşra Kaya'ya, Cihat Bulut'a  ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.